Pieter Porters werd geboren in Leut, nabij Maasmechelen. Als jonge bloemist kwam hij begin jaren ’90 naar Antwerpen voor een stage, waar hij besloot te blijven. Hij opende zijn eigen bloemenwinkel en werd op korte tijd bekend: van zijn eerste boek, Geschikt en Gebonden, werden wereldwijd 250.000 exemplaren verkocht.

Al snel na de opening van zijn winkel kreeg hij de vraag om planten en zelfs meubels te leveren. Uiteindelijk vloeide dit over in totaalinrichting van interieurs: House of Porters was geboren.

Met zijn typisch warme en tijdloze stijl tovert hij een woning om tot een stijlvolle en weelderige plek met een ziel, waar het gezellig vertoeven is, waar u dingen wilt aanraken en waar lichte geuren en warmte zich aanpassen aan uw manier van leven.

“It doesn’t matter if things are old or new, as long as they have a soul.”

Onze missie

Bij House of Porters willen we een tijdloze wereld creëren, een wereld waar mensen zich op hun gemak voelen. Dit doen we door uitgebreid te luisteren naar onze klanten, een gedetailleerd advies te formuleren en dit uit te voeren. We bouwen een huis zowel binnen als buiten mee op of brengen sfeer in een bestaand interieur met een aantal goed gekozen accessoires.

Telkens staan we voor warmte, licht, huiselijkheid en behaaglijkheid, bedoeld om een leven lang mee te groeien en te evolueren met de bewoners.

Wat we doen in cijfers

79

Ingerichte hotelkamers

468

Afgewerkte projecten

4657

Zetels gestoffeerd

Leefbaar en onderhoudsvriendelijk

Wat hebt u aan een mooi huis of interieur als u er niet in durft te leven? Als u bang bent om iets vuil te maken of te beschadigen? In onze ogen moet een huis een warm nest zijn, een plaats waar u na een drukke dag tot rust komt, een plek waar familie en vrienden welkom zijn. Het interieur moet u als bewoner dienen en zich aanpassen aan uw gemoedstoestand.

Om dat te verwezenlijken, nemen we graag de tijd om uitgebreid naar u te luisteren en vertrekken we steeds vanuit uw behoeften.

Interessante weetjes

278000

Verkochte boeken

09

Landen actief

+200000

Maandelijks bereik op social media

Uw droom, ons project

Hoe we werken

Inspiratie nodig?

Ontdek recente projecten

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang alle nieuws en projecten rechtstreeks in uw mailbox.

Door u hier in te schrijven op onze nieuwsbrief, geeft u aan akkoord te gaan met ons privacybeleid.